Hem » Flygskolan » Sydamerikas fem bästa resmål

Sydamerikas fem bästa resmål

Publicerad: 2011-06-02

Sydamerika har resmål för alla smaker, men de mest populära resmålen i Sydamerika enligt många är fotbollslandet Brasilien, historiska Argentina, vackra Ecuador, kaffelandet Colombia och exotiska Peru.

Brasilien
I Brasilien går du inte miste om någonting. Detta stora, vackra land är känt för sin vackra befolkning, sina enastående fotbollsprestationer, de världsberömda karnevalerna och de storartade stränderna.

Den mesta kända av alla tillställningar är antagligen karnevalen i Rio de Janeiro som anordnas varje år. Att besöka denna karneval kostar omkring 1500 SEK för en dag, men du kommer garanterat inte att ångra dig. Befolkningen och deltagarna i den stora karnevalen i Rio de Janeiro syr på sina dräkter i flera månader innan det faktiskt är dags att vara med i karnevalen.
 
Brasilien är, med sina fem VM-guld i fotboll, världens mest framgångsrika land inom sporten och år 2014 är det dags för VM i Brasilien igen, för 2:a gången. Hit kommer tusentals turister från hela världen att vallfärda och landet förbereder sig för VM långt före det är dags.
 
Argentina
Argentina är landet för dig som är nyfiken på historia, är en rödvinsälskare eller kanske tycker om att rida. Argentina erbjuder nämligen en rad spännande turistattraktioner som är som gjorda för dig som är äventyrslysten.

Här kan du ta en ridtur på overkligt vackra och pampiga pampasslätten eller åka på sightseeing i dem fuktiga regnskogen där ett spännande djur-och växtliv väntar. Vad du än tar dig ann när du besöker Argentina kommer du garanterat att få uppleva spänning.
 
Colombia
Azurblått vatten, kritvita stränder och en befolkning som anses vara oerhört trevliga. Colombias natursköna vyer vill du bara inte missa. Detta paradis är ett spännande resmål för alla som vill uppleva något extra. Landet har ett klimat som lämpar sig bra för kaffeodling och är en av världens främsta exportländer för denna mörkbruna dryck.. Kanske är det också därför vi ofta förknippar Colombia med just kaffe.
 
Ecuador
Detta lilla land erbjuder dykning omkring Galapagosöarna, upptäcksfärder i regnskogen, utmärkta naturupplevelser och en spännande historia. Ecuador är kanske inte det vanligaste resmålet, men fortfarande ett av världens kanske mest spännande.

Peru
Landet där allt kan hända ligger i västra Sydamerika. Peru har en stor variation i såväl miljö som sevärdheter. I Peru kan du resa i bergen och upptäcka urbefolkningen och deras vardag men du kan också ta en tur i en vassbåt på Titicacasjön. Möjligheterna i Peru är obegränsade.Senaste ArtiklarnaFler intressanta artiklar

Destination Mexiko
I Sydamerikas pärla Mexiko finns det otaliga drömmande aktiviteter för den nyfikne resenären. Detta stora land i norra Sydamerika har ett varieran...

Thailands 5 bästa resmål
Thailand har på bara några år vuxit sig stort och blivit ett av världens mesta semesterparadis. Hit kommer turister frå...

Här lyxar du billigast i Europa
Är du sugen på en lyxig semester i Europa utan att behöva betala en förmögenhet? Oavsett vad du vill uppleva på din Europasemester går det ofta...

Parresmål - 5 romantiska resmål
Den perfekta parresan behöver inte vara svårt att hitta. Dock kan många tycka att det är lite svårt att veta var man ska åka för att få en så...Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu