Hem » Destinationer » Brasilien » Rio de Janeiro

Billiga flyg till Rio de Janeiro

Rio de Janeiro ligger i Brasilien och är landets näst största stad. Om hela storstadsområdet räknas med så bor det ungefär 12 miljoner människor i Rio de Janeiro. Om du tar ett flyg till Rio de Janeiro så kan du njuta av de fina stränderna, besöka sevärdheter och ta del av det övriga som Rio de Janeiro har att erbjuda.

Du kanske dessutom väljer att ta ett flyg till Rio de Janeiro samtidigt som det är karneval i staden. Karnevalen i Rio de Janeiro är verkligen en speciell upplevelse. Karnevalen varar i fyra dagar och är återkommande varje år. Samba paraden är höjdpunkten under festivalen, så se verkligen den om du har möjlighet till det. Rio de Janeiro är också en stad med ett levande nattliv. Passa på att gå ut och roa dig i Rio de Janeiro oavsett vilken tidpunkt på året du väljer för att resa hit. Missa inte heller att åka linbana upp till toppen av Sugarloaf – berget för att ta del av en underbar utsikt över staden.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu