Hem » Destinationer » Danmark » K√∂penhamn

Billiga flyg till Köpenhamn

√Ėresunds p√§rla nummer ett √§r och f√∂rblir det vackra K√∂penhamn. Det √§r Skandinaviens sanna modemetropol, den kulinariska metropolen, designmetropol och n√∂jesmetropol. Det som inte st√•r att finna i staden, √§r inte l√∂nt att leta efter heller.

Njut av en vandring på Ströget och upptäck modets och designens alla dimensioner i butikerna i de klassiska stenhusen. Ta en båttur från Nyhavn och upplev staden från vattnet, med all dess arktiektoriska prakt. Se moderna Skuespilhuset, Operaen, Konserthuset och Den Store Diamant. Besök vackra Tivoli och njut av parkernas prakt, äventyrsbanor och mängder med spel. Res sedan iväg till Louisiana och insup kultur i mängder.

Med allt att göra är det tur att maten är god. Det finns att välja mellan mängder av gourmetrestauranger, mysiga krogar och häftiga hak. Det är bara att välja och vraka. Prova åtminstone en smörrebröd och ta kanske en snaps till. Annars är det caféer som gäller. I Köpenhamn är det högsta trend att se tiden an med en caffe latte.

Läs mer om Köpenhamn

Flyg till Köpenhamn för att uppleva Danmarks spännande huvudstad. Om man räknar med hela storstadsområdet så bor det ungefär två miljoner människor i staden. Du som väljer att ta ett flyg till Köpenhamn kan räkna med att hitta mycket att göra och många platser att besöka. I den här staden kan du äta god mat, hitta bra shopping och gå ut och roa dig i nattlivet. Promenera gärna omkring i staden när du besöker Köpenhamn och missa inte heller att promenera runt i stadens parker. Köpenhamn är en stad som är belägen på två öar så här finns mycket vatten.

Köpenhamn kan du besöka under alla tider på året. Om du reser hit runt jul så missa inte att besöka julmarknaden på Tivoli. Tivoli är en plats värd att besöka även när det inte är julmarknad eftersom Tivoli är en nöjespark som är ett av de största turistmålen i norden.

√Ąr du intresserad av konst s√• kan du till exempel bes√∂ka Louisiana museum of modern art n√§r du √§r p√• bes√∂k i K√∂penhamn.

  • Všntar pŚ sŲkningar
  • Všntar pŚ sŲkningar
  • Všntar pŚ sŲkningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns dŚ de bygger pŚ uppgifter frŚn flygbolag och resebyrŚer.
Vi reserverar oss fŲr eventuella felskrivningar. Var šven všnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvšnder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu