Hem » Destinationer » Ecuador » Quito

Billiga flyg till Quito

Hoppa på ett flyg till Quito om du vill uppleva huvudstaden i Ecuador. Quito är en stad som ligger högt över havet och också nära ekvatorn. Det är den näst största staden i landet. I den här staden är temperaturen ganska jämn under hela året. Det finns inga egentliga årstider i Quito. Däremot finns det två perioder, en torr period och en period som är mer regnig så tänk på det innan du tar ett flyg till Quito. Den torra perioden är fyra månader vilket är hälften så kort som den mer regniga perioden.

Passa på att besöka parken Metropolitano när du befinner dig i staden. Promenera också runt i den historiska delen av Quito där det finns mycket att se. För dig som är intresserad av olika sorters naturupplevelser så finns det en hel del att välja på. Ecuador är också ett land där den biologiska mångfalden är väldigt stor.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu