Hem » Destinationer » Frankrike » Paris

Billiga flyg Paris

Den mytomspunna och romantiska Paris är en världsmetropol av klass. I Paris finns något för alla. I Paris handlar livet mycket om att njuta av livet. Caféer, restauranger och nattklubbar ligger spridda över hela staden, och folk är igång dygnet runt. De sevärdheter som är värda ett besök verkar aldrig ta slut och shoppingen är finaste möjliga. Det är inte att undra över då många modehus har sin bas i Paris.

Denna 12-miljonersstad går gärna under namnet ”stad i ljus” tack vare alla de upplysta vackra byggnaderna som finns här. Paris stoltserar med en magnifik arkitektur och varje stadsdel, arrondissement, har sin unika prägel.

En del av byggnaderna har blivit världskända monument. Eiffeltornet, Sacre Coeur, Versailles och Triumfbågen är några av de klassiska sevärdheterna och det finns många, många fler. De lockar miljontals turister hit varje år. Père Lachaise hyser många storheter och det lockas lika många besökare till den gamla anrika kyrkogården som till självaste Eiffeltornet.

Paris är en stad väl värd ett besök året runt. Under sommartid kan det dock bli lite väl varmt, och de flesta parisare tillbringar sommaren hellre på annat håll. Turisterna tar över och det kan bli trångt om saligheten vid sevärdheterna. Bästa tiden, och den mest romantiska, är den underbart vackra våren, precis när caféerna öppnar upp sina uteterrasser igen och det franska savoir-vivre tar vid.

Läs mer om Paris

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu