Hem » Destinationer » Gambia » Banjul

Billiga flyg till Banjul

Banjul är en ganska liten stad som är huvudstaden i Gambia. Själva landet Gambia är inte heller särskilt stort. Om man räknar med hela storstadsområdet så har Banjul ungefär en halv miljon invånare, annars har staden bara knappt femtio tusen invånare. Du kan ta ett flyg till Banjul om du vill uppleva en ganska lugn huvudstad i Afrika. När du tar ett flyg till Banjul så tänk på att det är regnperiod i landet från ungefär i juni fram till november. Välja därför helst inte den tiden för att resa till Banjul.

Missa inte att besöka marknaden som heter Albert Market när du reser hit. Det är en av de största attraktionerna i staden och här kan du hitta mycket intressant. Marknaden är öppen varje dag. Besök också gärna Nationalmuseet när du befinner dig i Banjul. Staden ligger vid Atlanten och det innebär att här hittar du fina stränder för en avkopplande semester.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu