Hem » Destinationer » Grekland » Korfu

Billiga flyg till Korfu

Ta ett flyg till Korfu så hamnar du på en populär Grekisk ö. Att ta ett flyg till Korfu passar bra för dig som vill resa iväg på semester till en plats som är uppskattad av många olika människor. Passa på att sola och bada på någon eller några av stränderna, eller ägna dig åt olika vattensporter. Eller så kanske du vill gå en kurs i dykning? Det kan du också göra när du är här. Stränderna ligger lite utanför staden och du har många att välja på. Tänk på att Korfu är som allra varmast i juli och i augusti. När du väl är där så passa på att äta olika rätter av den lokala maten och besök också gärna olika sevärdheter.

Du kan besöka olika museer som till exempel Arkeologiska museet, eller något lite mer annorlunda som till exempel Snäckmuseet. Förutom museer så kan du bland annat besöka Achillion palatset som är intressant både på utsidan och på insidan. Om du reser dit med barn så kan det vara värt att göra ett besök på Aqualand. Det är någonting som med stor sannolikhet kommer att bli uppskattat. Om du är intresserad av att shoppa så kan du bland annat hitta mycket intressant i den gamla delen av staden.

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu