Hem » Guideböcker » Asien

Nordamerika / Asien / Latinamerika / Oceanien

Guideböcker till Asien


Southeast Asia on a Shoestring Southeast Asia on a Shoestring

Hela sydostasien samlat i en enda bok! Allt du behöver veta om hur, var och när + lite till. Budgetresenärens bästa vän och din bästa investering näst efter flygbiljetten.

Jämför Pris
Thailand Thailand

Spana in en Buddha eller två, sörpla drinkar på en underskön strand eller uppslukas av Bangkoks myller och energi. Thailand är mer än Phuket och det här är boken för dig som vill se mer av leendenas land.

Jämför Pris
Laos Laos

Hur hamnade urnorna på slätten i Phonsavan där? Går det att äta Skandinaviska bakelser i Luang Prabang? Och vad är bäst, Beer Lao eller Singha?

Jämför Pris
Kambodja Kambodja

Är Angkor Wat ett av världens underverk? Hur skumpig är vägen mellan Siem Reap och Poipet? Har du någonsin undrat vad de Röda Khmererna höll på med? Från Shianoukville till Phnom-Penh så finns alla svaren här!

Jämför Pris
Vietnam Vietnam

Trekking i Sapa, båt i mystiska Halong Bay, mygg i Mekongdeltat. Sand och sol i Nah-Trang eller storstadsliv i Hô Chi-Minh City. Transport med open-tour bussar, tåg eller moped, allt finns samlat här!

Jämför Pris
Burma Burma

Ballongfärder över Bagans ruiner, flodfärder på orörda kanaler eller strandliv med färska skaldjur till middag! Åka eller inte åka? Ta del av för- och nackdelarna med att åka till detta nyöppnade land.

Jämför Pris
Malaysia, Singapore & Brunei Malaysia, Singapore & Brunei

Storstadsliv i Singapore, orangu-tanger på Borneo, Robinsonliv i Malaysia eller ett besök till Brunei. Från trekking till stränder och shopping.

Jämför Pris
Bangkok Bangkok

Hela sydostasiens inkörsport. Allt från Khao San Roads kyffen till The Orientals sviter. Gaysorns glitter, Chatuchaks myller. Lär dig hitta bland Buddhor och bilar i Bangkok.

Jämför Pris
Kina Kina

Kinesiska muren, terracottaarmén, Shanghai och Peking. Mittens rike bjuder på lika många möjligheter som där bor människor. Komplett med praktiska översättningar till kinesiska tecken för peka och visa.

Jämför Pris
Japan Japan

Kimonos och sushi, från Den siste samurajen till Lost in Translation. Uråldrig historia i Kyoto och morgondagens framtid i Tokyo. Med den här guideboken känner du dig som hemma innan du kan säga "konitchiwa".

Jämför Pris
Lågprisflyg

Hur funkar det egentligen med alla dessa lågprisflyg? Kan man verkligen flyga mellan storstäder för busspengar? Och är det bara i Europa det går eller hur ser det ut i övriga världen? Vi har sammanställt en liten guide över lågprisflygen och hur man bäst utnyttjar dessa!


Läs mer om Lågprisflyg
Guideböcker

Planera din resa med hjälp av någon av Lonely Planets guideböcker. Skippa gissandet och osäkerheten, med rätt guidebok under armen får du mer tid över för din semester!


Hitta din guidebok
Åka jorden runt?

Asien, Australien, Söderhavet, USA, Sydamerika... Har du svårt att bestämma dig? En jordenruntresa kan vara ditt livs största äventyr och vi har tipsen för hur du gör för att hitta den bästa biljetten!


Läs mer
Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu