Hem » Destinationer » Kenya » Nairobi

Billiga flyg till Nairobi

Du kan passa på att ta ett flyg till Nairobi om du är intresserad av att uppleva en spännande stad som ligger i Afrika. Nairobi är huvudstaden i Kenya och här bor det ungefär 3 miljoner människor. Du kan ta ett flyg till Nairobi när du vill under året. Nairobi ligger vid ekvatorn därför finns det inga egentliga årstider här. Tänk bara på att det är regnperiod i landet mellan mars och juni. Det är också en till regnperiod som är under oktober och november så välj en annan tidpunkt för din resa till Nairobi om detta är någonting som skulle störa dig.

Om du reser till Nairobi så kan du dessutom välja att resa iväg på safari. Då kan du till exempel resa iväg till Masai Mara, som är en känd nationalpark i Kenya. Här kan du verkligen få en speciell upplevelse, träffa spännande människor och titta på många olika djur. Det finns även andra nationalparker som kan vara intressanta. Vill du ha flera naturupplevelser kan du också vandra i berg. I själva staden hittar du också en hel del att göra. Passa på att göra sådant som att besöka något museum och att handla på någon av de lokala marknaderna. Tänk på att du inte ska dricka kranvattnet när du är i Nairobi.

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu