Hem » Destinationer » Norge » Oslo

Billiga flyg till Oslo

Fint precis vid Oslofjorden ligger Norges huvudstad Oslo. Omgiven av skogiga berg är det slående hur lättillgängligt det är att ta sig ut i naturen ifrån stadens centrum. Holmenkollen är ett alternativ för dig som vill få en mäktig utsikt över såväl staden som fjorden. Här kan du som är sportintresserade dessutom hitta ett muséum om skidåkningens historia.

En mer närgången titt på staden tar du fördelaktigt till fots. Oslo är känd för att ha stadsdelar med väldigt olika karaktär. Grünerlökka bjuder på det bjuder på trevligt trevliga kaféer och småbutiker, Grønland är färgrik och multikulturell medan Majorstuen ger dig mer fashionabla butiker och restauranger. Ett flyg till Oslo erbjuder sevärdheter som Stortingets riksdagsbyggnad, Oslos domkyrka, Vigelandsparken samt Akershus slott och fästning ligger centralt i staden och alldeles i kanten till Oslofjorden. Aker brygge är ett populärt område och ligger rakt över vattnet vid fästningen. Känn lite ”hygge” här tillsammans med norrmännen på någon av restaurangerna, köpcentret eller längs promenadstråket.

Om du tog ditt flyg till Oslo för att istället besöka olika muséer är en tur till Bygdøy där du hittar flera av de populäraste muséerna, Vikingaskeppsmuseet, Norska Folkmuséet, Sjöfartsmuséet samt Kon-Tiki Museet. Ett måste i Oslo är annars en promenad ner till Operahusetid som ligger precis vid havet. Helt täckt av vit marmorn är denna nyligen färdigställda byggande bländande soliga dagar.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu