Hem » Destinationer » Thailand » Krabi

Billiga flyg till Krabi

Krabi ligger i Thailand och du som väljer att ta ett flyg till Krabi kommer att hamna i en populär turistort. Den bästa tiden för att resa till Krabi är någon gång mellan november och mars. Du kan också resa hit mellan mars och maj men tänk på att det kan bli väldigt varmt under den tiden. Att ta ett flyg till Krabi passar bra för dig som vill resa iväg på en skön semester som är fylld av sol och bad i en vacker miljö.
När du väl är framme i Krabi så hittar du bland annat många fina stränder här. Du kan bara ligga och sola på en underbar strand, du kan bada i det klara vattnet eller så kan du ägna dig åt flera olika vattensporter.

Här kan du också ägna dig åt sådant som bergsklättring, du kan spela golf eller så kan du åka iväg på en båtutflykt. Om du vill kan du också bland annat passa på att åka iväg till någon eller några av de många öarna som finns i närheten.

Krabi är kanske inte det första valet för den som är ute efter en shoppingresa men vill du shoppa så kan du göra det i Krabi town där du både kan shoppa på olika lokala marknader eller så kan du gå till stadens shoppingcenter. Passa också på att äta mycket god thailändsk mat när du är här. Om du vill gå ut och roa dig så kan du gå göra det på någon klubb i Krabi town.

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu