Hem » Destinationer » Turkiet » Antalya

Billiga flyg till Antalya

Antalya är en stad som ligger i den södra delen av Turkiet. Du kan ta ett flyg till Antalya om du skulle vilja besöka en plats som är populär bland många andra turister. Antalya är ett av de populäraste resmålen i Turkiet. Du kan välja vilken tidpunkt på året som helst för att ta ett flyg till Antalya eftersom det inte brukar bli så kallt här ens när det är vinter. Men om anledningen till att du reser hit är att du vill åka iväg på en sol och bad semester så kan det vara bäst att välja någon tidpunkt mellan maj och oktober för din resa. Tänk bara på att det kan bli väldigt varmt i Antalya när det är högsommar. Juli och augusti är de månaderna när det brukar bli som varmast här så undvik den perioden om du inte tycker om hög värme.

När du väl har kommit fram hit kan du ligga och slappna av på stranden, du kan bada i Medelhavet eller så kan du testa olika vattensporter.

Vill du titta på sevärdheter så kan du till exempel besöka en kyrka eller en moské. Annars kan du bland annat gå till det arkeologiska museet som kan vara värt ett besök eller så kan du bara promenera runt i den gamla delen av staden.

Om du skulle vilja shoppa när du är här så kan du hitta mycket som är värt att spendera dina pengar på. Passa också på att äta god mat när du är här.

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu