Hem » Destinationer » Turkiet » Istanbul

Billiga flyg till Istanbul

Ta ett flyg till Istanbul om du har lust att uppleva en spännande stad som ligger i Turkiet. När du tar ett flyg till Istanbul så kommer du att landa i den största staden i Turkiet. Istanbul är en stor och gammal stad med mycket historia och här finns det mycket att se och mycket att göra. Om du har tänkt se många av sevärdheterna i den här staden och aldrig rest hit innan så kan det vara bra om du bokar en guidad tur.
Är du sugen på shopping så kommer du att kunna hitta hur mycket som helst när du är i Istanbul. Besök bland annat Grand Bazar som är ett område där du hittar ungefär fem tusen butiker som säljer olika saker, om du vill få en shoppingupplevelse som är utöver det vanliga. När du har tröttnat på att shoppa så kan du sätta dig ner på ett café eller på en restaurang i närheten och njuta av någonting gott och titta på folklivet.

Passa också på att gå ut och roa dig när du befinner dig i Istanbul. Staden har ett brett nattliv med många barer och nattklubbar och nattlivet i Istanbul har något för alla.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu