Hem » Destinationer » Argentina » Buenos Aires

Billiga flyg till Buenos Aires

Buenos Aires är huvudstad och största stad i Argentina. Om man räknar med hela storstadsområdet så har Buenos Aires ungefär 13 miljoner invånare. Flyg till Buenos Aires så hamnar du i en storstad som faller många i smaken. Särskilt eftersom staden är så stor så har den mycket att erbjuda och kan passa många olika intressen.

Om du vill uppleva någonting ytterligare när du tar ett flyg till Buenos Aires så kan du också göra olika dagsutflykter från staden. Då kan du till exempel resa iväg till närliggande städer. Det finns ingen regnperiod i Buenos Aires men tänk på att det kan bli väldigt varmt under sommaren. Tänk också på att inte ta oauktoriserade transporter från flygplatsen. Det är ganska sannolikt att du kommer att bli erbjuden transport från flygplatsen av privatpersoner som inte har tillstånd att köra passagerare. Som turist är det också bra om du håller till i de mer centrala delarna av staden.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu