Hem » Flygskolan » 10 städer med världens bästa shopping

10 städer med världens bästa shopping

Publicerad: 2011-11-07

För den riktigt shoppingsugna finns det platser att åka till i alla världens hörn. För att veta var du ska vända dig vill vi hjälpa dig på vägen genom att här listar tio olika städer som du kan flyga till och vara garanterad riktigt bra shopping.
 
Berlin – en oerhört trendig stad för tillfället. Kombinera shopping i några av Europas bästa varuhus och märkesbutiker med besök på suveräna loppmarknader.
 
Paris – den solklara kandidaten som alltid har haft och fortfarande har allt en shoppingfantast kan önska sig. Allt från marknader och lyxbutiken till massor av vintagebutiker.
 
Tokyo – denna fantastiska metropol erbjuder allt du kan önska dig inom. Modern elektronik, lyxshopping, design och framförallt ett mycket unikt gatumode.
 
Amsterdam – kanske inte den första staden du tänker på när det gäller shopping. Men som Hollands huvudstad finns här alla de stora kända märkena men förutom det framförallt ett spännande och stort bohemiskt utbud.
 
New York – vem drömmer inte om att ta ett flyg till New York och shoppa? Välkända varuhus kombinerat med stora kedjor och små mysiga butiker. Passa på att kombinera shoppingen med besök i Central Park.
 
Milano – har länge varit nummer ett i världen gällande mode. Idag kanske aningen dyrt dock men för den väldigt trendmedvetna finns det inget bättre alternativ.
 
Bangkok – på väg hem från sandstranden är det många som passar på att stanna några dagar i Bangkok. Här finns shopping i överflöd. Vill du se något riktigt galet så missa inte Chatuchak weekend market. Annars finns det varuhus specialiserade på diverse olika produkter.
 
London – kanske en av världens mest turisttäta städer och känd för sitt breda shoppingutbud. Stora och jättestora affärer trängs med små och pyttesmå butiker och erbjuder allt från världens alla lyxmärken till det lilla och alternativa. Missa inte det stora utbudet av vintagebutiker.
 
Singapore – här hittar du internationella märken till bra priser. Besök de stora varuhusen och njut av den härliga asiatiska storstadspulsen. Missa inte att avsluta din shoppingdag med drinken Singapore Sling på Raffles Hotel.
 
Barcelona – passa på att njuta av shopping i kombination med högklassig sightseeing och solstränder. Barcelona erbjuder såväl lyxbutiker som små mysiga affärer med stort och varierat utbud.

 Senaste ArtiklarnaFler intressanta artiklar

5 resmål du måsta besöka innan du dör
Med ett så kort liv som det vi lever och den ringa tillgången till lediga dagar som vi har kan man fråga sig hur man någonsin kommer att kunna bes...

Tips på härliga adrenalinresor
Badstrand i all ära men var tar man vägen om man vill hitta på något riktigt galet på sin semester? Här är n&...

Flyg till sommaren i höst - tips på bra resmål
Det finns nästan inget bättre än att fylla på sitt energiförråd med hjälp av en solsemester mitt i höstrusket. Rödgula löv i all ära men fi...

Hetaste höstresorna
Är du en av de som passar på att njuta på hemmaplan på sommaren för att njuta av Sverige när det är som bäst? Som sparar dina semesterdagar ti...Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu