Hem » Flygskolan » Asiens bästa badstränder

Asiens bästa badstränder

Publicerad: 2011-11-28

Du är sugen på att boka ett flyg till Asien men kan inte bestämma dig för var du vill åka. Som en hjälp på vägen vill vi här dela med oss av våra absoluta favoriter – Asiens bästa badstränder.
 
Vi vill börja med att rekommendera ön Koh Lanta. Här hittar du inte bara en strand, utan flera stränder som slår passar perfekt in på bilden av en paradisstrand. Sök dig exempelvis till den avsides stranden Khlong Jak Bay och njut av avskildheten som denna erbjuder. Till Koh Lanta tar du dig lätt via direktflyg till den närliggande staden Krabi på fastlandet varifrån du lättast transporterar dig vidare med båt ifrån. Med så mycket som en svensk skola på ön är detta ett barnvänligt alternativ för solsemestern, så passa på att flyga hit hela familjen tillsammans.
 
Vidare hittar vi Mui Ne i Vietnam som tre timmar ifrån Ho Chi Minh är en sandstrand väl värd paradisstatus. Att Vietnamn fortfarande är en relativt oslipad diamant som turistdestination gör att det fortfarande är relativt billigt att resa hit och lätt att fynda bra hotellpriser. Njut av det oerhörda lugnet och glöm den kalla vintern som nalkas på hemmaplan när du befinner dig på denna sandstrand med solglasögonen på en bok i handen.
 
Sist men inte minst vill vi tipsa om Long Beach på ön Palau Perhentian Kecil i underbara Malaysia. En riktig budgetvariant men med ett utbud av aktiviteter som är något utöver det vanliga. Här kan du förutom att bara sola och bada exempelvis även njuta av dykning i det varma vattnet samt diverse utflykter och vandringar runt bland öns vackra landskap. För att ta dig hit tar du lättast flyg till Kuala Lumpur.
 
Detta är bara några få av en mängd helt klart underbara stränder i Asien. Många gånger lockar resebolagen med vackra fotografier ifrån palmstränder och om sanningen ska fram så mer eller mindre kryllar det av dem på sina håll. På plats kan du alltid fråga lokalbefolkningen som garanterat känner till de bästa såväl vackraste som minst besökta stränderna där ju du befinner dig.Senaste ArtiklarnaFler intressanta artiklar

Säkra din semester tidigt i vinter
Nu när sommaren börjar närma sig sin absoluta slutspurt är det lätt att börja bläddra i resekatalogerna och b&ou...

Bästa resmålen i November
Såhär i slutet på sommaren är vi många som börjar känna skräcken inför den långa, mörka ...

10 städer med världens bästa shopping
För den riktigt shoppingsugna finns det platser att åka till i alla världens hörn. För att veta var du ska vända dig...

5 resmål du måsta besöka innan du dör
Med ett så kort liv som det vi lever och den ringa tillgången till lediga dagar som vi har kan man fråga sig hur man någonsin kommer att kunna bes...Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu