Hem » Flygskolan » Billigaste resmĂ„len i Thailand

Billigaste resmÄlen i Thailand

Publicerad: 2011-12-05

Många svenskar söker efter de billigaste resmålen i Thailand som de kan flyga till. Flyg är den transportmetod som gäller för ett besök i Thailand, men flyg är även i många fall nödvändigt för resande inom Thailands landsgränser. Några av de billigaste och vanligaste resmålen att flyga till i Thailand är Phuket och Bangkok. Phuket är ett paradis för många solsugna svenskar under vintern och det finns möjlighet för billiga charterresor till ön. Phuket är bland annat känt för fin snorkling, dykning men även för att vara en utpost till många andra vackra öar runtom i Thailand. Patong är den största stranden på Phuket och många billiga resor går att finna hit, bland annat genom charterflyg.

För den som vill hålla sitt resande ännu mer öppet är givetvis en flygbiljett till Bangkok att rekommendera. Bangkok är en storstad med ett varierande utbud och fortfarande relativt billigt; beroende på vad du besöker och när du besöker staden. Ett besök på backpackergatan Kho San road bör givetvis vara en del av Bangkok-vistelsen, men det är inte säkert att du gör fynden på denna gata. Prova istället ett par av Bangkoks mäktiga marknader och passa även på att besöka China Town, för ett par riktigt kap när du handlar. Om du flyger till Bangkok finns det möjlighet att ta buss till många av de semesterparadis som finns utmed Thailands långa kust.
 
Thailand är överlag fortfarande ett billigt land där det finns möjlighet att äta gourmetmiddagar för en billig penning samt att det finns många hotell av olika rang att välja mellan. Ett annat vanligt och billigt resemål är Koh Lanta, som kan kallas för svenskön som även bjuder på ett barnvänligt alternativ. Även här finns det chartermöjligheter och att åka flyg med hela familjen kan därför bli en mindre kostsam historia. Det finns boende i alla prisklasser och Koh Lanta kan betraktas som en ganska lugn och trivsam ö, samtidigt som det finns en hel del överraskande attraktioner såsom ”Dödskallegrottan”.
 
Dessa är givetvis bara några av de billigaste resmålen i Thailand, men även ett par resmål som sannerligen bjuder på exotiska upplevelser, god mat och sol.Senaste ArtiklarnaFler intressanta artiklar

Asiens bÀsta badstrÀnder
Du är sugen på att boka ett flyg till Asien men kan inte bestämma dig för var du vill åka. Som en hjälp på v&...

SĂ€kra din semester tidigt i vinter
Nu när sommaren börjar närma sig sin absoluta slutspurt är det lätt att börja bläddra i resekatalogerna och b&ou...

BÀsta resmÄlen i November
Såhär i slutet på sommaren är vi många som börjar känna skräcken inför den långa, mörka ...

10 stÀder med vÀrldens bÀsta shopping
För den riktigt shoppingsugna finns det platser att åka till i alla världens hörn. För att veta var du ska vända dig...Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns dć de bygger pć uppgifter frćn flygbolag och resebyrćer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu