Hem » Flygskolan » Destination Mexiko

Destination Mexiko

Publicerad: 2011-06-10

I Sydamerikas pÀrla Mexiko finns det otaliga drömmande aktiviteter för den nyfikne resenÀren. Detta stora land i norra Sydamerika har ett varierande klimat och en spÀnnande kultur. NÀr du reser till Mexiko bör du ha klart för dig att det kommer att bli en kulturkrock.

LĂ€mna dricks
I Mexiko ser man exempelvis annorlunda pÄ pengar Àn vi gör i Europa. I Mexiko finns det till exempel massor av mÀnniskor som endast arbetar för dricks. Det Àr dÀrför av stor vikt att du ger dricks nÀr du varit ute och Àtit. Generellt brukar man rekommendera att ge ungefÀr 10-15 % i dricks.
 
SevÀrdheter i landet
Katedralen Catedral Metropolitana Àr en av de största katedralerna i Latinamerika och den lockar turister frÄn hela vÀrlden att komma till Mexikos huvudstad Mexiko City.
 
För strandÀlskaren
Om du Àr mer intresserad av att ligga pÄ stranden och ta det lugnt under din semester kan du med fördel göra detta i Mexiko ocksÄ. Detta vackra land Àr en klassisk semesterdestination för Nordamerikaner och det finns oerhört mycket turiststrÄk och strÀnder uppbyggda i detta syfte.
 
Mexiko Àr Àven kÀnt för sin matkultur. Den Mexikanska maten har spridit sig över vÀrlden och idag vet nog de flesta vad man menar nÀr man sÀger mexikansk mat.
 
Olika Ă„rstider
I Mexiko Àr det sommar mellan juni och oktober. Under denna tid regnar det mycket i landet och dÄ brukar man inte rekommendera att du Äker till Mexikos kust. Vill du dÀremot uppleva andra delar av Mexiko lÀmpar det sig utmÀrkt att besöka centrala Mexiko under denna tidsperiod.

Under vintern som varar mellan december och april Àr det högsÀsong vid kusterna. StrÀnder som Cancun och Playa del Carmen Àr vÀldigt populÀra resmÄl under denna tid.
 
Alltid nÄgot nytt
Dock Àr Mexiko ett land som du utan problem kan besöka under hela Äret. Detta unika land kommer alltid att kunna erbjuda dig nÄgot nytt och spÀnnande.Senaste ArtiklarnaFler intressanta artiklar

Thailands 5 bÀsta resmÄl
Thailand har på bara några år vuxit sig stort och blivit ett av världens mesta semesterparadis. Hit kommer turister frå...

HĂ€r lyxar du billigast i Europa
Är du sugen pĂ„ en lyxig semester i Europa utan att behöva betala en förmögenhet? Oavsett vad du vill uppleva pĂ„ din Europasemester gĂ„r det ofta...

ParresmÄl - 5 romantiska resmÄl
Den perfekta parresan behöver inte vara svÄrt att hitta. Dock kan mÄnga tycka att det Àr lite svÄrt att veta var man ska Äka för att fÄ en sÄ...

PopulÀraste resmÄlen under 2011
Under 2011 Àr det klassiska resmÄl som lockar turister. ResmÄl som gÄtt ur tiden kommer tillbaka och blir hetare Àn nÄgonsin. Den stÀndigt öka...Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns dć de bygger pć uppgifter frćn flygbolag och resebyrćer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu