Hem » Flygskolan » Parresmål - 5 romantiska resmål

Parresmål - 5 romantiska resmål

Publicerad: 2011-05-01

Den perfekta parresan behöver inte vara svårt att hitta. Dock kan många tycka att det är lite svårt att veta var man ska åka för att få en så romantisk semester som möjligt. Alla par har givetvis olika preferenser om vad som är romantiskt och i och med det är ju urvalet egentligen oändligt.

Den romantiska helgen
Har du lite tid? Då kan en romantisk weekend vara lösningen när du och din käraste känner att ni behöver komma iväg ett slag. I vårt eget land Sverige erbjuds på många hotell kvalitativa, romantiska paket med jacuzzi på rummet, spa-möjligheter, goda middagar och champagne på rummet. Exempelvis är Varbergs kurort ett bra alternativ. Här finns spa, fina hotellrum och en fantastisk frukost-lunch-och middagsbuffé.

Romantik på kryssningen
En kryssning tillsammans med din käraste kan vara något av det allra bästa och finaste du är med om. Nästan alla resebolag erbjuder kryssningar på olika platser i världen. Till exempel finns kryssningar mellan de grekiska öarna Korfu, Kreta och flera andra öar att tillgå. Under högsäsong kan trycket på dessa vara tungt, men bokar du bara i god tid brukar det inte vara något problem.

Annars kan en hytt på en kryssning till Riga eller Tallinn också vara oerhört romantiskt. Boka en svit eller en lyxhytt med fönster på något av de övre planen i båten för en mer exklusiv resa. I vissa priser ingår middag och frukost.

Längre resan
Har du tid och möjlighet? Varför då inte satsa på en längre resa tillsamman med din älskling? Populära resmål är klassiska Thailand, häftiga USA och vackra Egypten. Dessa destinationer kräver en lite längre vistelse på minst en vecka och gärna mer, men resan kommer å andra sidan att bli ett minne för livet. I både Thailand och USA är det många som hyr bil eller liknande och åker runt tillsammans och upptäcker olika delar av landet. Speciellt USA, med sin stora variation, lämpar sig för detta ändamål.

Egypten är vackert och på många håll är hotellen väldigt exklusiva och fina. Här rekommenderas ofta att du bokar ”all inclusive”, eftersom det inte alltid är så lätt att ta sig runt i Egypten.

 Senaste ArtiklarnaFler intressanta artiklar

Populäraste resmålen under 2011
Under 2011 är det klassiska resmål som lockar turister. Resmål som gått ur tiden kommer tillbaka och blir hetare än någonsin. Den ständigt öka...

Sommarens charternyheter 2011
I sommar står flera charternyheter på menyn. Alltid så populära Italien blir, om möjligt, ännu populärare. Många resebolag riktar sina flygnin...

Våren är här - hit reser vi
Våren är här - årstiden då alla svenskar vill resa. Men frågan är vart du reser smartast under denna årstid i väntan på sommaren? Beroende p...

Kryssning - hetaste kryssningsresorna
Vill du uppleva något riktigt spännande utan att behöva planera så mycket innan resans avgång? Vill du ha tillgång till härliga restaurangbuff...Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu