Hem » Destinationer » Australien

Billiga flyg resor till Australien

Förunderliga Australien Àr fylld med exotiska och sÀregna upplevelser. HÀr finns milslÄnga strÀnder, enorma korallrev, tropiska regnskogar och storslagna slÀtter fyllda med unika och sÀllsamma djur. HÀr finns ocksÄ pulserande stÀder med mÀngder av nöjen och aktiviteter.

Australien Àr ett land som upptar en hel kontinent. De flesta invÄnare bor utmed den behagliga öst- eller sydkusten. HÀr ligger de flesta storstÀder, som till exempel kulturstaden Sydney med sitt kÀnda operahus, ett behagligt klimat och hÀrliga strÀnder. HÀr ligger ocksÄ Australiens kanske bÀsta vindistrikt Hunter Valley, med vingÄrdar öppna för besök.

Norr om Australien ligger det unika Stora BarriÀrrevet, ett rev som lockar med den bÀsta dykningen i vÀrlden. Kusten utmed norra Australien erbjuder ocksÄ pÄ ett unikt djurliv i de fantastiska regnskogarna. InÄt land breder vildmarken ut sig. HÀr finns bland annat den enorma vildmarken Kakadu. NÀrmaste stad Àr Darwin, en stad med ett fantastiska kulturutbud.

Ett besök till Australien bör ocksĂ„ inkludera fantastiska Tasmanien. Det Ă€r en sĂ€llsam ö med omvĂ€xlande natur. Ön fungerade som en fĂ„ngkoloni och förutom den förunderliga naturen finns hĂ€r mĂ€ngder med historiska sevĂ€rdheter.

Nya Zealand ett alternativ

Om det inte finns nÄgra erbjudanden med billigt flyg till Australien för nÀrvarande kan det vara vÀrt att kolla om det finns till Nya Zealand istÀllet. MÄnga flygbolag erbjuder nÀmligen fria stopp i Australien eller sÄ kan man anvÀnda sig av lÄgprisflyg till bland annat Sydney och Melbourne.

Billiga flyg till Nya Zealand hittar du hÀr

  • Väntar pć sökningar
  • Väntar pć sökningar
  • Väntar pć sökningar
Australien
  • Huvudstad: Canberra
  • Folkmängd: 21,620,000
  • Yta: 7,692,000 kmČ
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 15 AUD
  • Nationaldag: 26 januari

VÀder och sÀsonger

BestÀm vad resans mÄl Àr hellre Àn att bara planera efter vÀder, om sol och strÀnder Àr tanken sÄ Àr december till februari perfekt (om Àn varmt). I norr blir det hög luftfuktighet under sagda mÄnader och havet fylls av maneter. Juni till augusti kan man Äka skidor i de södra delarna, under resterande mÄnader Àr vÀdret milt och behagligt.Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns dć de bygger pć uppgifter frćn flygbolag och resebyrćer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu