Hem » Destinationer » Australien

Billiga flyg resor till Australien

Förunderliga Australien är fylld med exotiska och säregna upplevelser. Här finns milslånga stränder, enorma korallrev, tropiska regnskogar och storslagna slätter fyllda med unika och sällsamma djur. Här finns också pulserande städer med mängder av nöjen och aktiviteter.

Australien är ett land som upptar en hel kontinent. De flesta invånare bor utmed den behagliga öst- eller sydkusten. Här ligger de flesta storstäder, som till exempel kulturstaden Sydney med sitt kända operahus, ett behagligt klimat och härliga stränder. Här ligger också Australiens kanske bästa vindistrikt Hunter Valley, med vingårdar öppna för besök.

Norr om Australien ligger det unika Stora Barriärrevet, ett rev som lockar med den bästa dykningen i världen. Kusten utmed norra Australien erbjuder också på ett unikt djurliv i de fantastiska regnskogarna. Inåt land breder vildmarken ut sig. Här finns bland annat den enorma vildmarken Kakadu. Närmaste stad är Darwin, en stad med ett fantastiska kulturutbud.

Ett besök till Australien bör också inkludera fantastiska Tasmanien. Det är en sällsam ö med omväxlande natur. Ön fungerade som en fångkoloni och förutom den förunderliga naturen finns här mängder med historiska sevärdheter.

Nya Zealand ett alternativ

Om det inte finns några erbjudanden med billigt flyg till Australien för närvarande kan det vara värt att kolla om det finns till Nya Zealand istället. Många flygbolag erbjuder nämligen fria stopp i Australien eller så kan man använda sig av lågprisflyg till bland annat Sydney och Melbourne.

Billiga flyg till Nya Zealand hittar du här

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
Australien
  • Huvudstad: Canberra
  • Folkmängd: 21,620,000
  • Yta: 7,692,000 km²
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 15 AUD
  • Nationaldag: 26 januari

Väder och säsonger

Bestäm vad resans mål är hellre än att bara planera efter väder, om sol och stränder är tanken så är december till februari perfekt (om än varmt). I norr blir det hög luftfuktighet under sagda månader och havet fylls av maneter. Juni till augusti kan man åka skidor i de södra delarna, under resterande månader är vädret milt och behagligt.Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu