Hem » Destinationer » Australien » Canberra

Billiga flyg till Canberra

Flyg till Canberra så hamnar du i Australiens huvudstad. Canberra är däremot inte landets största stad, utan bara den åttonde största med ungefär 350 000 invånare. Du som väljer att ta ett flyg till Canberra behöver göra det från en annan flygplats inom landet, från Sydney eller från Melbourne. I alla fall än så länge så är Canberra en flygplats dit du bara kan flyga från inom landet.

När du väl är framme i staden kan du till exempel hyra en bil och köra runt, vilket är ett bra sätt att utforska staden. Du kan också promenera omkring i Canberra om du vill det. Staden har en hel del sevärdheter som till exempel Parlamentshuset. Det kan också vara bra att ta en guidad tur om du besöker Canberra för första gången. Det finns olika sorters turer eller utflykter att välja på så du har stor chans att hitta någon som passar dig. Canberra har fyra årstider som alla har sin charm så hit kan du resa under hela året.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu