Hem » Flygskolan » Billiga resor till New York

Billiga resor till New York


Hitta billigt flyg till New York på vår sida där vi samlar erbjudanden och kampanjer till hela USA!

New York – the big apple, en av världens riktigt stora metropoler och mest populära resmål. Från Manhattans skyskrapor till Brooklyns charmiga gamla kvarter till Harlem och the Bronx så finns i New York något för alla smaker, alla personligheter och alla resenärer! Från berömda sevärdheter som Frihetsgudinnan, Ground Zero och Empire State Building till världsberömda muséer som MOMA och Guggenheim, från den hektiska pulsen kring Wall Street till Central Parks lugna grönområden. China Town till SoHo, listan kan göras hur lång som helst!

I New York är du heller aldrig längre bort från en bra deli än du är från en av stadens berömda gula taxibilar. Maten i New York är från lika många delar av världens hörn som stadens mixade befolkning.

Med allt vad denna fantastiska storstad har att erbjuda finns det ingen anledning att tveka inför en resa till New York! Så hur hittar man då billiga resor dit? New York har tre olika internationella flygplatser; Newark (EWR), La Guardia (LGA) och John F. Kennedy (JFK). Titta in på den här länken för hur du smidigast tar dig från flygplatsen in till New York City: http://www.ny.com/transportation/airports/

Från Sverige flyger SAS direkt till Newark och även Malaysia Airlines flyger vissa säsonger på året direkt till Newark. Även Continental erbjuder direktflyg till New York. Vissa perioder på året erbjuder dessutom US Airways väldigt låga priser till New York men via en mellanlandning i Philadelphia. Icelandair via Reykjavik är ett annat bra alternativ för den som är ute efter en billig resa. Utöver dessa flyger givetvis även Finnair, British Airways och KLM med flera åtskilliga gånger om dagen och de kan ibland ha bra priser på flyg.

Den period på året då det är lättast att hitta billiga resor till New York är fram på vårkanten, mellan slutet av mars och slutet av maj, vilket är en alldeles förträfflig tid för ett besök. Dessa billiga flygbiljetter är oftast del av en särskild kampanj och brukar starta på så lågt som 3000kr. Då får man vara borta i vanligtvis högst en månad och man måste stanna borta minst en natt mellan lördag och söndag. Dessa kampanjer släpps oftast under hösten eller under vintern men brukar vara ett ganska säkert kort. Även under hösten kan det förekomma bra kampanjer och till viss mån även strax före julrushen sätter igång, den enda tid man kan utesluta att det finns billiga flygbiljetter är perioden från i princip 1:a juni till i mitten av augusti. Billiga resor till New York kan du boka hos bland annat Travelstart.se

Så är du sugen på att hitta en billig resa till staden som aldrig sover så gör du klokt i att hålla ett öga på www.billigaflygbiljetter.nu så du inte missar när de där superkampanjerna med billigt flyg kommer!

See you in New York

Lågprisflyg

Hur funkar det egentligen med alla dessa lågprisflyg? Kan man verkligen flyga mellan storstäder för busspengar? Och är det bara i Europa det går eller hur ser det ut i övriga världen? Vi har sammanställt en liten guide över lågprisflygen och hur man bäst utnyttjar dessa!


Läs mer om Lågprisflyg
Guideböcker

Planera din resa med hjälp av någon av Lonely Planets guideböcker. Skippa gissandet och osäkerheten, med rätt guidebok under armen får du mer tid över för din semester!


Hitta din guidebok
Åka jorden runt?

Asien, Australien, Söderhavet, USA, Sydamerika... Har du svårt att bestämma dig? En jordenruntresa kan vara ditt livs största äventyr och vi har tipsen för hur du gör för att hitta den bästa biljetten!


Läs mer
Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu