Hem » Destinationer » Frankrike » Nice

Billiga flyg till Nice

Du kan ta ett flyg till Nice om du är intresserad av att besöka södra Frankrike. Nice är en stad som ligger vid medelhavet så det passar bra att ta ett flyg till Nice om du vill resa iväg på en skön semester. I Nice kan du sola och bada, promenera runt på en lång strand eller promenera runt i staden för att bland annat titta på olika sevärdheter. Du kan till exempel besöka Colline du Chateau där du bland annat hittar ruinerna av ett gammalt slott. Från den platsen, som ligger på en höjd, är det också en fin utsikt som är värd att se.

I Nice kan du också besöka flera museer som till exempel ett konstmuseum som heter Musee des Beaux Arts. Passa också på att prova en maträtt som heter Socca när du är i Nice. Socca är en sorts pannkaka som är gjord av kikärtor. Besök också gärna någon av byarna som ligger i närhet av Nice. Dit kan du bland annat åka med buss.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu