Hem » Destinationer » Japan » Hiroshima

Billiga flyg till Hiroshima

Hiroshima är en hamnstad som ligger i Japan. Hiroshima är verkligen en stad som är värd att besöka som turist. Staden har ungefär 1,2 miljoner invånare. Det som staden Hiroshima är mest känd för är på grund av atombomben som detonerade över staden 1945, i slutet av det andra världskriget. Bomben dödade en stor del av stadens befolkning, men exakt hur många människor som dödades vet man inte säkert. Staden började så småningom att byggas upp igen, när det mesta av strålningen från bomben hade försvunnit.

Om du väljer att ta ett flyg till Hiroshima så bör du verkligen passa på att bland annat göra ett besök till Fredsparken där du hittar Genbaku Dome. Genbaku Dome är den enda byggnaden som stod kvar i det området efter att atombomben hade exploderat. Fredsparken har också ett museum som är värd ett besök och här finns också flera monument att se. Men när du tar ett flyg till Hiroshima så finns det även mycket annat för dig att göra. Här kan du till exempel göra sådant som att ägna dig åt shopping, promenera runt i staden eller i stadens parker och äta god mat på någon restaurang. Det finns ingen tunnelbana i staden men däremot så finns det istället spårvagn här.

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu