Hem » Destinationer » Storbritannien » London

Billiga flyg till London

För svenska resenärer är det framförallt resor till London som lockar i Storbritannien med shopping, teater, musikaler och en pulserande metropol. Big Ben, the London Eye och promenader i Hyde Park är ofta obligatoriska stopp på första besöket i London men allt fler nordbor tar en weekend i London och utforskar lite mer av vad staden har att erbjuda!

För de bästa priserna på musikaler i London rekommenderas man ofta att ta sig till Leicester Square samma dag som man önskar se en föreställning för några bra sista-minutenerbjudanden. Annars kan det även rekommenderas att boka biljetter i god tid om det är en musikal man verkligen vill se.

Den engelska maten är det inte många som hurrar för men en resa till London ger möjlighet att hitta smaker från hela världen. Även om berömda Brick Lane på senare år halkat ner från topplistorna går det fortfarande att hitta utmärkt indiskt käk bland någon av de otaliga små restaurangerna. Vietnamesiskt, pakistanskt, libanesiskt eller middagar på lyxrestauranger i världsklass är andra alternativ till de berömda fish and chips'en!

Prisnivån i London är generellt sett hög men inte dyrare än hemma. Boende på budgetboende (vandrarhem) går att hitta för under 200kr natten med mycket god standard, mellanklassboende ligger finns i spannet mellan 600-1200kr och uppåt finns det egentligen ingen gräns för hur mycket man kan betala.

Men London är inte den enda staden i England man kan hitta billigt flyg till. Manchester, Leeds och Newcastle är andra destinationer endast två timmar bort och avgångarna från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn är minst sagt frekventa. Enbart SAS har 236! avgångar i veckan till London, lägg till British Airways otaliga flyg och RyanAirs riktiga lågpris så saknas det onekligen inte alternativ!

  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningar
  • Vntar p skningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns d de bygger p uppgifter frn flygbolag och resebyrer.
Vi reserverar oss fr eventuella felskrivningar. Var ven vnlig notera att Billigaflygbiljetter.nu anvnder sig av cookies. Copyright Billiga flygbiljetter .nu