Hem » Destinationer » Storbritannien » Manchester

Billiga flyg till Manchester

Beläget i nordvästra England tar ett flyg till Manchester dig till en av landets mest tätbefolkade regioner. Staden har en industripräglad historia men har på senare tid spelat stor roll inom musikvärlden via exempelvis det världsberömda bandet Oasis framgångar under 90-talet. Staden har mycket att erbjuda för såväl shoppingsugna som kulturintresserade. Gör förslagsvis ett besök på Trafford centre som är Europas största galleria och inhyser Europas största matmarknad.

Kulturellt har Manchester många muséum och byggnader att erbjuda såsom exempelvis Manchester Art Gallery, John Rylands Universitetsbibliotek samt Manchest Museum of Industry and Science som ligger i ett av de före detta industriområdena Castefield. Precis som i så många andra städer i England är muséerna oftast gratis att besöka vilket gör att de lockar extra mycket.

Givetvis är det många som förknippar ett flyg till Manchester med ett besök på den världsberömda fotbollsarenan Old Trafford. Lyckas du inte få någon matchbiljett är Manchester Uniteds hemmaplan ändå ett bra val för den sportintresserade. Här kan du sitta i sir Alex Furgusons fåtölj och dessutom åka Manchester Wheel som erbjuder dig en av stans bästa vyer från ovan.

Mat- och nöjesmässigt sviker inte heller Manchester med sitt stora utbud av restauranger och klubbar för alla intressen och plånböcker och varför inte passa på att avsluta dina semesterdagar med att besöka den 200-årig puben, Peveril Of The Peak.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu