Hem » Destinationer » Sverige » Göteborg

Billiga flyg till Göteborg

Göteborg, Sveriges San Francisco? Många vill likna Göteborg med den amerikanska staden på grund av närheten till vattnet, spårvagnarna, kullarna m.m. Göteborg har allt det där som en storstad ska erbjuda, men behåller också småstadscharmen på sina håll. Göteborg har ett mycket brett utbud när det gäller såväl kultur som nöje. Flyg till Göteborg om du vill besöka några av Sveriges mest besökta muséer, såsom Konstmuséet, Sjöfartsmuséet eller Konsthallen.

Göteborg erbjuder också många stora kulturevenemang samt ett väldigt aktivt musikliv och lockar årligen världsartister att spela i staden. För dig som gillar mer klassisk musik kan rekommenderas att besöka GöteborgsOperan för någon av uppsättningarna av balett, opera eller musik. Söker du efter ett sug i magen eller hissnande skratt bör du ta dig till Liseberg, Nordens största nöjespark, och njuta av någon av de moderna åkattraktioner som finns där.

Önskar du att spendera dagen i en mer naturnära och lugn miljö kan du med en korts resa med spårvagnarna ta dig ut till Göteborgs skärgård som i sig är en upplevelse värt ett flyg till Göteborg. Andra sevärdheter i staden är fiskmarknaden Feskekörka, Skansen Kronan, Göteborgs museum samt Göteborgs Domkyrka.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu