Hem » Destinationer » Sverige » Stockholm

Billiga flyg till Stockholm

Belägen på totalt 14 öar som är sammanlänkade med 57 broar är Stockholm Sveriges huvudstad. Med ett flyg till Stockholm tar du steget in i ett rum fullt av sevärdheter, museer, parker och andra miljöer. Allt du kan tänkas vilja se och besöka första gången du är på besök finns inom bekvämt avstånd i stadens centrala delar. Varför inte börja besöken med att besöka stadshuset som med sitt stadshustorn erbjuder dig en fantastisk utsikt och överblick över staden du nu ska börja upptäcka.

Eller varför inte börja dagen med att shoppa innan alla andra hittat till butikerna. Vandra längs det stora shoppingstråket Kungsgatan. Sväng av in på Drottninggatan när du tröttnat och fortsätt vandra hela vägen ner till Stockholms kanske äldsta sevärdhet, Gamla stan, och tillåt dig själv att njuta av att lugnt strosa runt i denna stadsdel ifrån medeltiden. Besök de små butikerna som säljer både konsthantverk och antikviteter och passar på att äta en lunch på något av de mysa kaféerna.

Avsluta dagen med ett besök på Kungliga slottet och Storkyrkan som ligger precis runt hörnet. Med närheten till vattnet i staden finns många möjligheter att upptäcka Stockholm ifrån en båt. Ta en sightseeingtur på vattnet eller åk på en hel- eller halvdagsutflykt till skärgården och njut av den naturupplevelse som den erbjuder. Andra sevärdheter som ett flyg till Stockholm erbjuder är Vasamuseet med regalskeppet Vasa, Skansen och Moderna museet.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu