Hem » Destinationer » Thailand » Bangkok

Billiga flyg till Bangkok

Thailands huvudstad Bangkok är en mångmiljonstad som vid första anblicken kan te sig helt kaotisk. Men ta ett djupt andetag. Ordningen finns där, under ytan och för den som vågar sig ut på gator och torg finns allt som kan begäras av en riktig metropol av klass.

Det riktiga namnet på Bangkok är så långt, så ingen orkar vare sig uttala det eller skriva ut det. Det är nämligen över 150 bokstäver långt! Staden rymmer över 6 miljoner invånare, vilket bidrar till dess kaotiska intryck. Men var så säker. Här finns fantastiska marknader och varuhus, restauranger av alla de slag och ett riktigt hett nattliv. Ett besök på varuhus och på marknader är en spännande upplevelse. Lockpriserna är många, särskilt vad gäller elektronik. Det känns billigt redan från början, och det går att pruta ner priserna ordentligt.

Den som söker lugn och ro kan besöka några av de buddistiska templen, eller vandra bland de små husen längs de många kanalerna. Men se upp för trafiken. Tänk på att det råder vänstertrafik.

Läs mer om Bangkok

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu