Hem » Destinationer » Tyskland » Berlin

Billiga flyg till Berlin

Ska du flyga till Berlin men har inte riktigt koll på vad staden kan erbjuda? Lugn, här kommer tips som håller dig underhållen ett bra tag.

En av Europas metropoler erbjuder många måsten. Triumfbågen Brandenburger Tor, TV-tornet som är Berlins högsta byggnad, Kaiser Wilhelm Gedächniskirche och Berliner Domsom är några exempel. Annars bör man tillägna Berlinmuren uppmärksamhet. Genom staden är det markerat i marken där muren en gång fanns och på flertalet ställen har delar av muren bevarats. Möjlighet finns och att besöka en av de gränsövergångar som fanns under murens tid. Vid Checkpoint Charlie finns ett museum samt möjligheten att bli fotograferad tillsammans med ”gränskontrollanter”.

För din som tar ett flyg till Berlin för shoppingens skull så stavas den populäraste shoppinggatan Kastanienallee. Gatan förnöjer ögat med vackra byggnader, mysiga kaféer och små butiken och här samt på korsande gator kan du spendera
timmar med att bara strosa runt.

Håller du dig gärna borta ifrån de största shoppingstråken? Då erbjuder Berlin flertalet loppmarknader som är väl värda ett besök. Den mest kända finns i Mauerpark och stoltserar med ett utbud av allt från möbler till kläder och hembakade kakor.

A och O för att veta vad som är på gång i Berlin är nöjestidningarna ”Zitty” och ”Tip”. Ett säkert kort vad gäller klubblivet är dock Weekend som erbjuder utsikt ifrån sin takterrass högt ovanför Alexanderplatz. Annars är Berlin känd för sitt musikliv som sägs vara i världsklass och erbjuder kontinuerligt konserter inom såväl modern som klassisk musik.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningarBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu