Hem » Destinationer » Indien

Billiga flyg till Indien

Det färgstarka ock kryddoftande Indien är ett enormt välde av myllrande människor. Med 18 språk, otaliga ekosystem som innehåller allt från tigrar och elefanter, djungler och öken och ett otaligt antal gudar är landet lika svårt att beskriva som hur en äkta curry doftar. Indien är utrotningshotade djur, Bollywood, tempeldans, becksvart te, saris, kastsystem och fullproppade bussar. Det är marknader i mängder med shoppingfynden uppställda på rad, högteknologi och traditioner, rikedom och fattigdom. Allt samsas i samma land och mötena ger upphov till ett myriad av upplevelser för alla och envar som besöker landet.

Här finns Taj Mahal, ett av världens underverk. Här ligger myllrande Delhi i all sin prakt, och lockar stadsresenärer och golfare i ett kör. Lugnet och ron finner besökaren på Goa och i Bangalore trivs jetsetare som fisken i vattnet. Shoppingturisten fastnar i Chennai och filmfantasten i Mumbai.

Missa inte heller Gangesflodens framfart, Buddisternas centra Bodh Goya, Kashmirs gröna dalar eller Kovalams fantastiska stränder.

Det kan vara svårt att greppa landet till en början. Men ge inte upp. Indien är en färgsprakande, fascinerande och upplevelserik värld, redo att upptäckas.

  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
  • Väntar på sökningar
Indien
  • Huvudstad: New Delhi
  • Folkmängd: 1,210,193,000
  • Yta: 3,288,000 km²
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 699 INR
  • Nationaldag: 15 augusti
Goa

Visum

Nordiska medborgare behöver visum både för turist- och affärsresor. Detta söks på ambassaderna i Stockholm eller Köpenhamn, eller genom att skicka in pass och en passfotokopia via brev. Om via brev är det viktigt att även bifoga ett REK- brev att skicka tillbaka passet med.

Kostnad: 440kr

Tid: Mellan 2 - 5 arbetsdagar

Läs mer om indiskt visum

Vaccination

Kolla alltid med en vaccinationsklinik om vilka vaccin de rekommenderar.

Till Indien brukar följande vaccin rekommenderas:

Difteri

Hepatit A

Polio

Stelkramp

Turistdiarré

Tyfoid

Mer om vaccination för IndienBilliga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu