Hem » Guideböcker » Latinamerika

Nordamerika / Asien / Latinamerika / Oceanien

Guideböcker till Latinamerika


South america on a Shoestring South america on a Shoestring

Från andernas snöklädda toppar till oklädda toppar på Copacapana, det här är boken som täcker allt! Allt om de bästa sätten att ta sig runt, bo, äta och göra, till budgetpris dessutom! Vamos amigos!

Jämför Pris
Central america on a Shoestring Central america on a Shoestring

Plugga spanska i Antigua Guatemala, surfa i El Salvador, spana på djurlivet i Costa Rica eller slappa i Nicaragua. Centralamerika är en kompakt landmassa med massvis att göra och det här är boken för dig som vill veta allt, comprende?

Jämför Pris
Argentina Argentina

Hemland till tango och jättestekarna. Från gauchos på slätterna till trendiga Buenos Aires klubbisar. Glaciärer i söder och stränder i norr. Café de mate till billigt rödvin. NU är tiden att se Argentina!

Jämför Pris
Brasilien Brasilien

Festa dig galen på karnevalen i Salvador, slappa i Jericoacoara, spana på Copacabana eller låt dig dränkas av Iguazu-fallen! Landet som spelar fotboll i sömnen och som uppfann bikinin väntar på dig, så vad väntar du på?

Jämför Pris
Guatemala Guatemala

Se soluppgången från toppen av en vulkan, plugga spanska i Xela eller Antigua. Shoppa hantverk i Chichi och njut av utsikten över Lago Atitlan. Tävla med vrålaporna i tempelbestigning i Tikal och njut av Semuc Chempey.

Jämför Pris
Rio de Janeiro Rio de Janeiro

Rio är mer än sin karneval och Copacabana. Från Ipanema och Lapa till favelas, sockertoppen till Kristusstatyn, Rio är Brasiliens pulserande hjärta. Allt om fotboll, samba, portugisiska och allt det där praktiska du behöver veta.

Jämför Pris
Buenos Aires Buenos Aires

Bada i det gulblå havet på Boca Juniors hemmamatcher och dansa bort kvällen i en hetsig tango. Från de bästa klubbarna till de mysigaste kaférna. Söderns Paris lever verkligen upp till sitt namn!

Jämför Pris
Spansk frasbok Spansk frasbok

Från Bolivias högplatåer till Argentinas stränder, några få ord spanska gör hela resan så mycket mera minnesvärd och enklare. Uppdelad i användbara sektioner som gör att du med gott samvete kan lämna skolspanskan hemma!

Jämför Pris
Lågprisflyg

Hur funkar det egentligen med alla dessa lågprisflyg? Kan man verkligen flyga mellan storstäder för busspengar? Och är det bara i Europa det går eller hur ser det ut i övriga världen? Vi har sammanställt en liten guide över lågprisflygen och hur man bäst utnyttjar dessa!


Läs mer om Lågprisflyg
Guideböcker

Planera din resa med hjälp av någon av Lonely Planets guideböcker. Skippa gissandet och osäkerheten, med rätt guidebok under armen får du mer tid över för din semester!


Hitta din guidebok
Åka jorden runt?

Asien, Australien, Söderhavet, USA, Sydamerika... Har du svårt att bestämma dig? En jordenruntresa kan vara ditt livs största äventyr och vi har tipsen för hur du gör för att hitta den bästa biljetten!


Läs mer
Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu