Hem » Guideböcker » Oceanien

Nordamerika / Asien / Latinamerika / Oceanien

Guideböcker till Oceanien


Australia & New Zealand on a Shoestring Australia & New Zealand on a Shoestring

Budgetresenärens givna val. En guide till både Australien och Nya Zealand med tips från boende till schyssta aktiviteter för alla plånböcker. G'day mate!

Jämför Pris
Austrailen Austrailen

Gyllene stränder, röda öknar och skinande storstäder. Ett land som gjort för att resa runt i och bebott med ett erkänt avslappnat folk. Upptäck the Land down under med den här välmatade guideboken.

Jämför Pris
Nya Zealand Nya Zealand

Bungeyjump och forsränning! Få andra länder kan erbjuda rafflande äventyr kombinerat med Sagan Om Ringen-landskap, skidåkning på morgonen och bad på kvällen. Äventyret väntar!

Jämför Pris
Fiji Fiji

Den mest populära Stillahavsön och det med rätta! Fantastisk dykning, snorkling och underbara vita sandstränder kantade med vajande palmer. Paddla kajak eller ta flyget mellan de olika öarna.

Jämför Pris
Tonga och Samoa Tonga och Samoa

Polynesiens hjärta erbjuder förutom bländande stränder och öliv en chans till fantastiska naturupplevelser. Sippa en kaffe på Nuku'alofas kava-ceremoni eller på något av Apias kaféer.

Jämför Pris
Rarotonga & Cook islands Rarotonga & Cook islands

15 öar. Oändligt med stränder och ljumma vågor. Från Rarotonga till Atiu till Pukapuka. Snorkling, dykning, surfing eller bara strandliv i exotisk miljö. Med tips på lokala specialiteter och mysigt boende.

Jämför Pris
Australiens östkust Australiens östkust

Australiens mest populära rutt går längs den berömda guldkusten. Från nattliv i Sydney, surfing i Byron Bay, snorling på Fraser Island till dykning på Stora Barriärrevet. Surf's up dude!

Jämför Pris
Söderhavet Söderhavet

Vill du bli kung av en kurredutt ö eller söker du bara en avslappnande semester? Oavsett så är chanserna stora att du hittar det på någon av Söderhavets otaliga öar och det här är guiden som hjälper dig hitta ditt paradis.

Jämför Pris
Lågprisflyg

Hur funkar det egentligen med alla dessa lågprisflyg? Kan man verkligen flyga mellan storstäder för busspengar? Och är det bara i Europa det går eller hur ser det ut i övriga världen? Vi har sammanställt en liten guide över lågprisflygen och hur man bäst utnyttjar dessa!


Läs mer om Lågprisflyg
Guideböcker

Planera din resa med hjälp av någon av Lonely Planets guideböcker. Skippa gissandet och osäkerheten, med rätt guidebok under armen får du mer tid över för din semester!


Hitta din guidebok
Åka jorden runt?

Asien, Australien, Söderhavet, USA, Sydamerika... Har du svårt att bestämma dig? En jordenruntresa kan vara ditt livs största äventyr och vi har tipsen för hur du gör för att hitta den bästa biljetten!


Läs mer
Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns då de bygger på uppgifter från flygbolag och resebyråer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu