Hem » Destinationer » Storbritannien

Billigt flyg till Storbritannien

England, Wales, Skottland och Àven Nordirland utgör det Storbritannien som en gÄng i tiden regerade över havets vÄgor. HÀrifrÄn erövrades vÀrlden och tack vare det kom Àven den industriella revolutionen, tvÄ historiskt viktiga fenomen som format det Storbritannien vi besökare möter idag.

StĂ€derna Ă€r gamla industricentrum, som format genier inom konst och musik. Det gĂ€ller sĂ€rskilt i England, dĂ€r popstjĂ€rnor verkar födas i en aldrig sinande ström. De gamla industricentren har dock fĂ„tt Ă€ndra kurs efter att industrierna lĂ€ggs ner. Det har borgat för en spĂ€nnande utveckling med nya idĂ©er och tankar. London Ă€r kanske det mest innovativa centret, en vĂ€rldsmetropol dĂ€r det engelska Ă€r sĂ„ engelskt och internationellt pĂ„ en och samma gĂ„ng. Även i stĂ€der som Edinburgh, Manchester, Birmingham och Glasgow kĂ€nns förĂ€ndringens vindar vart man gĂ„r. Liverpool som ocksĂ„ utvecklas kontinuerligt blev till och med utnĂ€mnd till europeisk kulturhuvudstad 2008.

Landsbygden stÄr desto stadigare. Den lummigt gröna naturen, de smÄ pittoreska byarna med bed & breakfast, de hÀrliga insjöarna och de mÄnga slotten hÄller pÄ traditionerna. Det fina kustbandet Àr som det alltid varit, med de smÄ semesterorterna dÀr engelsmÀnnen flockas ihop om att fÄ solsken pÄ semestern.

I England rÄder klassisk artighet och hög kvalitet pÄ allt som erbjuds, te pÄ eftermiddagen och öl fram till elva pÄ puben. HÀr rÄder ocksÄ en öppenhjÀrtlighet, en rÄhet och en stark skaparkraft. Allting sker i diset av atlantvindarnas fuktiga luft.

  • Väntar pć sökningar
  • Väntar pć sökningar
  • Väntar pć sökningar
Storbritannien
  • Huvudstad: London
  • Folkmängd: 61,113,000
  • Yta: 245,000 kmČ
  • Valuta: 100 SEK ger dig ≈ 10 GBP
  • Nationaldag: 1 mars

NĂ€r ska man Ă„ka?

I likhet med Norden sÄ Àr det vinter i England frÄn november till februari vilket betyder kallare och kortare dagar. BÀsta tiden att Äka Àr april till september, med undantag för högsÀsongen under juli och augusti.Billiga flygbiljetter .nu kan ej garantera att de uppgivna priserna finns dć de bygger pć uppgifter frćn flygbolag och resebyrćer.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Var även vänlig notera att Billigaflygbiljetter.nu använder sig av cookies. Copyright © Billiga flygbiljetter .nu